13.04.2022

Підтримка від ЄС для українців: сфера освіти. Стипендії для науковців та дослідників. Невідкладна допомога Єврейського університету у Єрусалимі для науковців і студентів з України

Враховуючи загрозу життю чи вченим в Україні, та на знак солідарності, Єврейський університет у Єрусалимі пропонує академічне розміщення для українських академічних працівників та студентів вищих ступенів.

Українські академічні викладачі, резиденти України, які працюють в академічних установах України, запрошуються до продовження наукової діяльності в рамках Єврейського університету (Hebrew University of Jerusalem). Запрошення передбачає перебування в університеті до чотирьох місяців, протягом яких університет надаватиме стипендії відповідним гостям у розмірі від 2500 доларів США на місяць для фізичних осіб до 2800 доларів США на місяць для сімей, а також безкоштовне проживання в гуртожитках університету протягом періоду чотирьох місяців. Гості, яким буде потрібна лабораторія для проведення досліджень, розміщуватимуться в лабораторіях дослідників університету за погодженням з керівником лабораторії. Керівнику лабораторії рекомендується надавати стипендію за рахунок свого бюджету на дослідження, однак розміщення не залежить від фінансування для гостя.

До продовження академічних досліджень в університеті запрошуються магістранти та аспіранти, резиденти України, які навчаються в навчальних закладах України. Вони запрошуються залишитися в університеті на термін до чотирьох місяців, протягом яких пропонуються відповідним кандидатам стипендії в розмірі 2000 доларів США на місяць та безкоштовне проживання в гуртожитках університету протягом періоду чотирьох місяців. Гості-студенти, яким буде потрібна лабораторія для проведення досліджень, прийматимуться дослідниками університету за координацією з керівником лабораторії. Керівник лабораторії може надати стипендію зі свого бюджету на дослідження, однак розміщення не залежить від фінансування гостя.

Українських студентів бакалаврату також запрошують на курси в Школі іноземних студентів університету Rothberg, а відповідним кандидатам буде запропоновано стипендії та проживання.

Більш детальна інформація за посиланням.

?>
вверх