11.12.2018

Підсумки конкурсу від фірми HERZ-Armaturen

Підведені підсумки конкурсу від фірми HERZ-Armaturen серед студентів спеціальності теплогазопостачання та вентиляція

Вже стало доброю традицією наприкінці року проводити конкурс заснований компанією «HERZ-Armaturen», який проводиться дочірнім підприємством «ГЕРЦ Україна», спільно з кафедрою опалення, вентиляції та якості повітряного середовища факультету цивільної інженерії та екології ДВНЗ ПДАБА.

Конкурсна комісія визначила переможців серед студентів – учасників конкурсу, які використовували при проектуванні систем опалення, сучасні програмні продукти та енергоефективне обладнання компанії «HERZ-Armaturen».

Переможцями стали: Гордієнко Михайло Геннадійович (Опалення та вентиляція торгівельного центру в м. Дніпро), Самохліб Станіслав Іванович (Опалення, вентиляція і кондиціонування молодіжного центру в м. Алушті), Проскурня Михайло Іванович (Опалення, вентиляція і кондиціонування лікарняного комплексу в м. Чернігові). Керівники дипломних проектів, к.т.н., доцент Петренко Анатолій Олегович та к.т.н., доцент Голякова Ірина Віталіївна.

Безпосередньо перед церемонією нагородження перед студентами виступили технічний директор «ГЕРЦ Україна» Засєдатєлєв Ігор В‘ячеславович та декан факультету цивільної інженерії та екології кандидат технічних наук Петренко Віктор Олегович. Ігор В‘ячеславович поінформував студентів про основні напрямки діяльності компанії в контексті підвищення енергоефективності систем життєзабезпечення будівель і споруд. Обидва доповідачі побажали студентам успішного продовження навчання із використанням потенціалу, що надається лабораторією HERZ-Armaturen для вдосконалення знань і навичок з проектування та налагодження сучасних енергоефективних систем тепло- холодопостачання, а також з урахуванням можливості проходження стажування на підприємствах компанії.

Учасникам конкурсу були вручені сертифікати, спеціалізована література, а переможці конкурсу були нагороджені грошовими преміями.

Особливу подяку «ГЕРЦ Україна» висловлює професорсько-викладацькому складу кафедри опалення, вентиляції та якості повітряного середовища факультету цивільної інженерії та екології ДВНЗ ПДАБА. Виконані конкурсні роботи під їх керівництвом демонструють не тільки глибокі знання, а й прекрасну обізнаність студентів в області сучасних енергоефективних та енергозберігаючих HVAC-технологій.

?>
вверх