02.05.2019

ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ АКАДЕМІЇ

В нашій академії відбулась зустріч представника ТОВ «Прогрестех-Україна» Третьякова А. С. зі студентами факультету ПЦБ, переважно старших курсів. Необхідно зазначити, що ТОВ «Прогрестех-Україна» є партнером авіакомпанії BOEING (Боїнг) і займається інженерними розрахунками деталей. Метою зустрічі було ознайомлення випускників академії з компанією для подальшого їхнього працевлаштування. Передумовою до цього візиту стало працевлаштування в компанії двох наших випускниць Вілко Анастасії та Зінькевич Дарії, які гідно себе зарекомендували.

Знайомство компанії зі студентками відбулося заочно. Вілко Анастасія та Зінькевич Дарія ще з другого року навчання тричі брали участь у Всеукраїнських олімпіадах із опору матеріалів, щоразу покращуючи свої результати. Підготовку студенток до олімпіади проводив їхній викладач, доцент кафедри будівельної механіки та опору матеріалів Панченко С. П.  Коли Дарія та Анастасія навчалися на четвертому курсі, вони вчергове брали участь в цій олімпіаді і продемонстрували високі результати. Співробітники ТОВ «Прогрестех-Україна», які займалися підбором персоналу, звернули увагу на це і запропонували дівчатам пройти співбесіду в компанії, за результатами якої їм було запропоновано працевлаштування. Наразі Дарія та Анастасія повноцінно виконують роботу в компанії, демонструючи гідні знання і мають найкращі відгуки.

Крім того, співробітник ТОВ «Прогрестех-Україна» зустрівся з ректором академії д.т.н., проф. Савицьким М. В. Під час зустрічі обговорювалися питання щодо працевлаштування випускників академії. За результатами зустрічі було досягнуто угоду щодо перспективи подальшої співпраці між ДВНЗ «ПДАБА» та ТОВ «Прогрестех-Україна».

 

к.т.н., доц.

кафедри БМ та ОМ

Панченко С. П.

 

?>
вверх