28.02.2023

ПЕРШІ ЗАНЯТТЯ В РАМКАХ КУРСІВ ГРАНТОВОЇ ПРОГРАМИ Ж.Моне в ПДАБА

Ось і скінчився  підготовчий  етап  навчально-просвітницького  проекту  Єврокомісії ERASMUS-JMO-2022-MODULE №101085133 – EUGREEN ЄВРОПЕЙСЬКА ПРАКТИКА ЗЕЛЕНОГО КУРСУ: УРОКИ ДЛЯ УКРАЇНИ»

Починаємо безпосередньо навчання!! В першу чергу це заняття з бакалаврами та магістрами з двох дисциплін «Політика ЄС щодо зеленої економіки та інновацій» та «Європейська практика інвестування зеленого будівництва». В наступному семестрі будуть проведені заняття з дисципліни «Адаптація ЄС до змін клімату та стійкі урбоекосистеми».

Шановні здобувачі! Обов’язково ознайомтеся з підручниками, які розроблені командою проекту з використанням нормативної бази ЄС, експертними оглядами, аналітичними записками щодо управління зеленим зростанням та екологічним відродженням. Окрема увага приділена проблематиці повоєнного відновлення України, відродження на засадах зеленої економіки.

Підручники знайшли схвальну оцінку вітчизняних фахівців, університетів, науковців з різних регіонів України.

Нам буде цікаво провести разом з вами ці години, тижні та місяці!

То ж починаємо!:))

СУТНІСТЬ, СТРУКТУРА ТА ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКИ ЗЕЛЕНОЇ ЕКОНОМІКИ В РАМКАХ ГЛОБАЛЬНОГО КУРСУ НА СТАЛИЙ РОЗВИТОК

На початку першої теми ми зануримося в проблематику Глобальної концепції сталого розвитку; з’ясуємо його цілі.

Далі розберемося з поняттям зеленої економіки як основи досягнення цілей сталого розвитку та пріоритетами й напрямами «зеленого переходу».

Насамкінець розглянемо, як політика зеленого переходу реалізується в Європейському Союзі та почнемо знайомитися з програмним документом ЄС до 2050 року – Європейською зеленою угодою (European Green Deal), який уособлює політику розвитку зеленої економіки.

?>
вверх