15.09.2023

Перше вересня в ПДАБА: за святом – нелегкі будні

День знань в Придніпровська державна академія будівництва та архітектури відзначили сьогодні зранку на ганку. Тут відбулася урочиста посвята першокурсників економічного факультету у студенти.

Такої кількості молодих людей в одному місці і в один час вже давно тут не бачили. Спочатку карантин через пандемію Covid-19, з 24 лютого 2022-го – дистанційне навчання через агресію ерефії та постійні ракетні атаки… Тож ця зустріч, схоже, стала для багатьох ковтком свіжого, життєстверджуючого повітря, яке наповнює душі і серця оптимізмом і вірою в Перемогу.

Події урочистостей були далекі від пафосу, недоречного під час жорстокої війни. Змістами, які торкалися душі і розуму, була пронизана чи не кожна хвилина події.

Лунають патріотичні, щемливі пісні. Лягають квіти до пам’ятного знаку випускникам

Чимало добрих, мудрих слів і настанов було адресовано студентам і сьогодні від керівників академії, викладачів, гостей і тепер вже колег-старшокурсників.

Студентів також привітали:
– Владислав ДАНІШЕВСЬКИЙ ,  в. о. ректора, проректор з наукової роботи.
– Галина ЄВСЄЄВА, проректор з навчально-виховної роботи.
– Павло ФІСУНЕКО, голова Приймальної комісії ПДАБА, декан економічного факультету.

На знак спільної згоди з рук викладачів, першокурсники отримали символічну Залікову книжку та Студентський квиток. Почалися студентські будні в умовах війни. Будні, які випробовуватимуть кожного на відповідальність, надійність і рішучість.

?>
вверх