26.12.2022

Переможниця творчого конкурсу – студентка спеціальності «Менеджмент» Анна Педорич

Творчій підхід до влаштування учбового середовища втілився у реалізації проекту «Краса врятую світ». Наші студенти реалізували свої ідеї її у розпису стіни біля входу в укриття, що знаходиться у головному корпусі академії. Для цього було вирішено використати Петриківський розпис. Адже цей жанр народного мистецтва народився і успішно розвивається на нашій дніпровській землі.

Пропозиції та завдання керівництва групі ініціативних студентів роз’яснила проректор з навчально-виховної роботи Г.П. Євсєєва. І через деякий час студенти підготували різнопланові пропозиції та надали їх на обговорення оглядовій комісії. Комісія визнала кращою композицію студентки економічного факультету спеціальності «Менеджмент» Анни ПЕДОРИЧ (група МЕН-21). Анна за основу своєї роботи взяла тему сильної непереможної української родини. Композиція виконана в жовто-блакитних тонах українського прапору.

Після затвердження комісією пропозиції Анни Педорич почався процес практичного втілення малюнку на вході в укриття. Процес був довгим і тривав майже 1,5 місяці. У Ані були добровільні помічники – студенти архітектурного факультету: В.Д. Кудлач, С.О. Бездольний, Є.О. Тищенко та волонтерка В.О. Заворотюк.

Анна Педорич присвятила навчанню Петріківському розпису 10 років, але ж майбутню професію обрала в економічній сфері і відтепер намагається досконало вивчати Менеджмент та адміністрування.

Свій потенціал Анна втілює в опануванні навчальних дисциплін. Так, вона стала переможцем конкурсу презентацій з маркетингу «Найпопулярніші товари під час святкування Хелловіну». Займається науковою роботою та з 1 курсу розробляє наукові тези щодо менеджменту.

За активну участь у створенні стінопису Петриківського розпису у бомбосховищі академії ПЕДОРИЧ Анна, КУДЛАЧ Діана, БЕЗДОЛЬНИЙ Семен та ТИЩЕНКО Катерина були заохоченням Подяками і матеріальним винагородами ректора ПДАБА.

?>
вверх