09.04.2019

ПЕРЕМОГА У ХАРКОВІ

У Харківському національному університеті будівництва та архітектури 27 березня 2019р. пройшла підсумкова наукова конференція щодо визначення переможців «Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт» за  спеціальністю 192 – Будівництво та цивільна інженерія, на якій студент ДВНЗ «Придніпровської державної академії будівництва та архітектури» Баленко Володимир Олександрович (гр. АДА-17мн) зробив доповідь-презентацію та у дискусії захистив результати своєї наукової роботи на тему «Удосконалення методу розрахунку стійкості схилів з урахуванням просідаючих властивостей ґрунтів».

Наукова робота була виконана на кафедрі землевпорядкування, будівництва автодоріг та геодезії під керівництвом докт. техн. наук, проф. Кірічека Ю.О та канд. техн. наук, доц. Трегуба О. В.

Доповідь студента В.О. Баленко
Доповідь студента В.О. Баленко

Рішенням галузевої конкурсної комісії Харківського національного університету будівництва та архітектури студента Баленка Володимира Олександровича визначено переможцем Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт та нагороджено Дипломом III ступеня.

Переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт
Переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

 

?>
вверх