28.04.2023

ПДАБА: яскраві ідеї та інновації для успішного майбутнього!

28 квітня 2023 року розпочала свою роботу 38-ма Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2023», яка зібрала відвідувачів з усього світу.

На виставці, яка проходить онлайн, наша академія провела круглий стіл «Готуємо фахівців для відбудови України», де були представлені новітні розробки та методики навчання для підготовки висококваліфікованих фахівців. Круглий стіл став важливим інформаційним заходом для відвідувачів, які змогли дізнатися про переваги навчання в нашій академії та обрати майбутню професію.

Розробки академії зацікавили відвідувачів виставки, тому маємо надію, що це допоможе залучити якомога більше майбутніх студентів.

Зустріч на виставці стала важливою подією для академії, яка прагне підтримувати свій лідерський статус у сфері освіти та наукових інновацій.

Виставка продовжить свою роботу 29 квітня 2023 року. Запрошуємо всіх охочих на OPEN DAY PDABA онлайн об 11.00, де Ви зможете ознайомитися зі спеціальностями, освітніми програмами, міжнародними проєктами, студентським дозвіллям та цікавими лайфхаками щодо вступу в нашу академію.

Покликання на захід http://surl.li/gksdl

ЧЕКАЄМО НА ЗУСТРІЧ!

?>
вверх