14.10.2024

ПДАБА дійсно має таланти!

У нашій академії успішно пройшов внутрішній конкурс “ПДАБА має таланти”, де студенти демонстрували свої здібності в різних жанрах – від співу до танців та гри на музичних інструментах. Підготовка до заходу йшла на повну силу, більшість організаційних питань на себе взяли самі студенти. Головними організаторами виступили Вікторія РЯЗАНЦЕВА та Велі БЄКІРОВ, голова журі. Велі зазначив: “Мета нашого конкурсу – виявити нові таланти серед студентів академії та залучити їх до активного студентського життя. Студентська рада спільно з Центром студентської творчості часто організовує цікаві культурні заходи, і цей конкурс – чудова можливість для молоді показати свої здібності та знайти підтримку”.

Член журі Юлія ОЙНА, художній керівник Центру студентської творчості ННІ “ПДАБА”  Українського державного університету науки і технологій, додала: “Бути в журі завжди не просто. Молоді люди вразливі до несправедливого, з їхнього погляду, невизнання їхніх талантів. Але обійшлося без негативу – студенти першого і другого курсів показали, що вміють заспівати, станцювати і музику заграти. А в ближчій перспективі гідно представити академію на традиційному фестивалі “Студентська весна – 2024″”.

Валерія ДАЦЕНКО, студентка ННІ ПДАБА, теж член журі, також поділилася враженнями: “Я сама неодноразово виходила на сцену як співачка . Зараз хвилююся ще більше, бо тепер відповідаю не лише за себе, а й за імідж академії. Талановитої молоді в нас справді побільшало!”

Студенти ПДАБА вкотре довели: талант можна знайти не лише в культурних навчальних закладах, а й у стінах академії, де готують майбутніх будівельників!

?>
вверх