18.03.2020

Організація освітнього процесу під час карантину

Освітній процес під час карантину організовано за допомогою дистанційних індивідуальних консультацій, соціальних мереж, телефонного зв’язку та корпоративної електронної пошти (адреси електронної пошти всіх викладачів оприлюднено на офіційному веб-сайті академії). Надається можливість отримати електронні конспекти лекцій.

Наявні в академії дистанційні курси за всіма економічними та окремими технічними спеціальностями на період карантину надаються усім бажаючим здобувачам вищої освіти на платформі ННІІОТ (http://izido.pgasa.dp.ua). Інструкція щодо доступу до дистанційних курсів додається.

База повнотекстових електронних документів бібліотеки налічує 4218 методичних вказівок та близько 3000 книг. Отримати ці документи можна за допомогою електронної пошти, надіславши листа з запитом на електронну адресу бібліотеки: library_pgasa@ukr.net.

Академічний репозитарій налічує 2577 повнотекстових документів та продовжує наповнюватися. Переглянути документи можна за посиланням: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/

Також студентів академії буде проінформовано про можливість безкоштовного доступу до навчальних ресурсів платформи Coursera та ін.

Інструкція щодо вивчення лекцій під час карантину знаходиться нижче у інформаційних матеріалах.

Дата публікації: 18.05.2020

?>
вверх