13.12.2021

Онлайн-семінар на виконання плану роботи Комісії з етики та академічної доброчесності для студентів першого курсу

З 22 листопада до 06 грудня 2021 р. підчас кураторських годин щопонеділка проводився короткотерміновий семінар «Актуальні завдання й проблеми забезпечення академічної доброчесності у ПДАБА» для студентів першого курсу в рамках плану роботи Комісії з етики та академічної доброчесності та плану виховної роботи в ПДАБА (у зв’язку з епідемією семінар проводився в online-режимі на платформі Офісу 365).

В процесі семінару обговорювались наступні питання:

  1. «Перевірка на академічний плагіат за допомогою програмно-технічних засобів»;
  2. «Знайомство з науково-технічною бібліотекою ПДАБА, віртуальний читальний зал»;
  3. Бесіда з психологом в рамках міжнародної кампанії «Протидія насильству та торгівля людьми»;
  4. «Цифрове освітньо-виховне середовище закладу вищої освіти»;
  5. «Travel-знайомство з сайтом академії»;
  6. «Протидія засобам технологічно-маркетингового руйнування базових цінностей»;
  7. «Академічна мобільність та наукові можливості студентів в ПДАБА».

Спікерами онлайн-вебінарів виступили голова комісії з етики та академічної доброчесності ПДАБА, к.т.н, доцент Оксана Зінкевич, зав. відділом НТ бібліотеки ПДАБА Світлана Довженко, директор НТ бібліотеки ПДАБА Наталія Дорофєєва, голова психологічної служби ПДАБА Марина Складановська, старший викладач каф. УДІД Оксана Ткач, начальник навчально-методичного відділу, к.т.н., доцент Павло Нажа , в.о. зав.каф. девелопменту нерухомості, обліку та маркетингу, к.е.н., доцент Євгенія Морозова, декан економічного факультету, д.е.н. Павло Фісуненко, завідувач навчально-наукового центру міжнародного співробітництва, к.пед.н. Юлія Дегтярьова. Окрім студентів першого курсу до дискусій долучилися куратори груп першого курсу та заступники деканів.

Семінар зацікавив студентів представленою інформацією та викликав запитання.

Наступного семестру буде продовжено роботу  семінару, приєднуйтесь! Чекаємо на цікаві пропозиції щодо тем доповідей! Дякуємо спікерам!

?>
вверх