19.11.2020

Онлайн-презентація видання “Половиця: в епіцентрі сучасного міста”

19 листопада 2020 р. в краєзнавчому відділі ДОУНБ відбулась онлайн-презентація видання “Половиця: в епіцентрі сучасного міста” з серії “Козацькі поселення на теренах Дніпра” (Випуск 2).

Видання присвячене слободі Половиці – давньому поселенню, яке стало основою сучасного центру м. Дніпро. Видання містить статтю кандидата архітектури Олександра Харлана про виникнення первинного поселення, його історію, формування планувальної структури, локалізацію на місцевості сучасного міста Дніпро, культурну спадщину і зникнення. Видання доповнене авторськими ілюстраціями.

 

https://www.facebook.com/ist.dnepr.ua/videos/467175167583764

 

Нарешті відбулася презентація нового видання Дніпропетровської обласної універсальної бібліотеки ім. Первоучителів слов’янських Кирила і Мефодія з серії “Козацькі поселення на теренах Дніпра”!!! Випуск 2 “Половиця: в епіцентрі сучасного міста” при присвячений слободі що стала основою сучасного центру міста Дніпро. Видання містить статтю Олександра Харлана про формування планувальної структури поселення і його локалізацію на теренах сучасних кварталів, його історію, культурну спадщину і проблеми його археологічного дослідження. Бібліографічний покажчик в якому джерела згруповані за тематичними розділами. Видання доповнене алфавітним покажчиком і авторськими ілюстраціями. Подяка краєзнавчому (зав. М.В.Шилкіна) та редакційному (зав. А.Л.Залєвська) відділам бібліотеки!!! З повнотекстовою версією знайомтеся на сайті бібліотеки!!!
https://www.libr.dp.ua/?do=fullkr&book=639

?>
вверх