17.02.2022

Онлайн-лекція «На шляху до професії» від BUILDIT Ukraine

14 лютого 2022 року в ДВНЗ ПДАБА в Zoom Meeting відбулася онлайн-лекція «На шляху до професії» на основі меморандуму про співпрацю в галузі науково-освітньої та некомерційної проєктної діяльності з громадською спілкою (ГС) «BUILDIT Ukraine» (м. Дніпро). На онлайн-лекції були присутні студенти ступеня бакалавра спеціальностей 191 «Архітектура та містобудування», 192 «Будівництво та цивільна інженерія» та викладачі ДВНЗ ПДАБА.

У ході заходу було обговорено найбільш актуальні питання про сучасні цифрові технології у сфері будівництва, можливість вивчення програм Autodesk Revit та Autodesk Navisworks, участь у командних змаганнях, можливість стажування у компаніях та працевлаштування у сфері VDC.

Своїм досвідом ділилися голова ГС «BUILDIT Ukraine» Роман Макаров, технічний ментор Planit inc Ігор Кіріченко, менеджер проєктів Олександр Суворкін. Студенти також брали активну участь і ставили питання, а дуже зацікавлені зареєструвалися для проходження онлайн-курсів і участі в командних змаганнях.

Висловлюємо велику вдячність ГС «BUILDIT Ukraine» та зав. каф. нарисної геометрії та графіки ДВНЗ ПДАБА Артему Сопільняку за організацію і проведення онлайн-лекції.

?>
вверх