24.01.2022

Онлайн-конкурс інноваційних ідей «Цифрове майбутнє» – німецько-український проєкт

Прийом заявок з описом ідеї майбутнього проекту – до 31.01.2022
У Конкурсі можуть приймати участь молоді науковці та студенти старше третього курсу.

Німецько-український проект дає можливість реалізувати інноваційні ідеї студентів та молодих науковців на базі Анхальт університету прикладних наук. За результатами Конкурсу учасники завершального етапу отримують фінансування від проекту DigІn.Net 2 (DAAD), а також матимуть можливість здобувати освіту в Німеччині.

ЯК ПРАЦЮЄ НАША ПРОГРАМА
Проект спрямований на підтримку ідей молодих науковців у сфері цифрових інновацій. У віддаленому середовищі співпраці між Україною та Німеччиною, ідеї та концепції обговорюються з дослідниками, діловими партнерами та успішно реалізуються зa фінансової підтримки.

Стань учасником проекту
1. Реєструйтеся на платформі DigIn.Net 2, опишіть свою ідею 1-2 реченнями та отримайте feedback з подальшою інструкцією.
2. Беріть участь в онлайн-конкурсі інноваційних ідей «Цифрове майбутнє» і отримайте шанс реалізувати свою ідею на практиці в умовах дослідницької або навчальної поїздки до Німеччини (до одного семестру навчального року).

Вимоги до подання заявок
https://digin-net.de/konkurs-innovaczijnyh-idej/
1. На конкурс подається заявка із самостійно підготовленим описом інноваційної ідеї та її основного концепту в сфері цифрових інновацій в інформаційних та комунікаційних технологіях, електротехніці, машинобудуванні, кібербезпеці.
2. Одна заявка із описом ідеї може мати не більше одного автора та одного наукового керівника із закладу вищої освіти України. Після етапу подачі заявки, за умови її успішного відбору, до авторського колективу долучається науковий консультант із закладу вищої освіти Німеччини.
Питання заповнення Анкети:
https://digin-net.de/regystraczyya-proektov-spysok/

  1. Конкурсант
    1. Студент, науковець
    2. Прізвище
    3. Ім’я
    4. Ваш Email
    5. Науковий керівник
    6. Науковий ступінь
    7. Вчене звання
    8. Виберіть ваш ЗВО
    якщо Ви вказали інше, то введіть назву ЗВО
    9. Якою мовою будете заповнювати заявку?
    Англійська, німецька
    10. Тема проекту, з яким будете приймати участь
    11. Основна ідея проекту (1-2 реч.)
    12. Номер телефону

БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ

?>
вверх