05.10.2020

Оголошення подяки за плідну співпрацю між академією та Українсько-Американським ліцеєм к. б. н., доценту кафедри Е та ОНС А. І. Корабльовій

Чергове засідання Вченої ради https://pgasa.dp.ua Придніпровської державної академії будівництва та архітектури почалося із приємного моменту – оголошення подяки за плідну співпрацю між академією і https://ual.dnepredu.xn--com–83da8ayabsbtgl5bu1q/ ліцеєм кандидату біологічних наук, доценту кафедри екології та охорони навколишнього середовища А. І. Корабльовій.

Алла Іванівна – один із провідних фахівців кафедри. Цілеспрямованість та сумлінне ставлення до своїх обов’язків є невід’ємними рисами її особистості. Багаторічний досвід викладання, широке коло наукових інтересів, можливість зацікавити студентів своїми предметами та дослідженнями сприяють розвитку майбутніх професійних навичок студентів.

Алла Іванівна здійснює наукове керівництво учбово-дослідними роботами учнів Українсько-Американського ліцею і середньої загальноосвітньої школи №67 еколого-економічного спрямування, які в різні часи займали провідні місця на міських та обласних учнівських олімпіадах і конкурсах МАН з екології, біології, хімії, а також на Міжнародному конкурсі дитячої творчості з проблем екологічної етики та безпеки життєдіяльності. За великий внесок в екологічне виховання молоді нагороджувалася грамотами відділу освіти і науки Дніпропетровського облвиконкому.

 Свою багатогранну науково-дослідну, науково-педагогічну, виховну та громадську діяльність вона поєднує із написанням навчальних посібників і підручників. На сьогодні Алла Іванівна є автором і провідним співавтором понад 200 праць, в числі яких 18 монографій, підручників і навчальних посібників.

?>
вверх