24.02.2023

Очікувана подія Міжнародна конференція та виставка з бетонної індустрії ICCX CENTRAL EUROPE 2023

Міжнародна конференція та виставка з бетонної індустрії ICCX CENTRAL EUROPE 2023 відбудеться 8 – 9 березня 2023 року в м. Варшава, Польща. Цей захід стане центром уваги для центральноєвропейської бетонної індустрії.

Програма конференції розроблена з метою висвітлення новітніх розробок які представляють особливий інтерес для місцевої та регіональної промисловості.

Домінуючою темою на даний момент є ВІЙНА в Україні, а також наслідки пов’язані з цим, не тільки для України, а і для решти світу та інших країни Центральної Європи.

Тому, вступна лекція професора Миколи Савицького, ректора Придніпровської державної академії будівництва та архітектури (м. Дніпро, Україна), безсумнівно, викличе жвавий інтерес серед учасників.

Він розповість про поточний стан будівельної галузі в Україні та можливості, що відкриваються перед вітчизняними та іноземними компаніями, як тільки ця війна завершиться. Очевидно, що Україна не зможе впоратися з відбудовою власними силами. Для цього потрібна не лише фінансова, але й професійна допомога – в тому числі допомога з боку міжнародної будівельної індустрії.

ICCX Central Europe обіцяє стати чудовою нагодою для учасників дізнатися про останні розробки в бетонній промисловості, поспілкуватися з іншими професіоналами в цій галузі та відкрити нові можливості для зростання та успіху.

?>
вверх