29.03.2024

Обговорення освітніх програм у Луцькому національному технічному університеті

26.03.2024 р. Гаранти освітніх програм кафедри Заслужений діяч науки і техніки України, проф. Бєліков А.С., проф. Налисько М.М., доц. Шаломов В.А., доц. Пилипенко О.В., як провідні науковці, були запрошені до обговорення проектів освітніх програм «Цивільна безпека» бакалаврського та магістерських рівнів які запроваджуються у Луцькому національному технічному університеті.

Проекти освітніх програм на 2024-24 н.р. були представлені зав. кафедри цивільної безпеки ЛНТУ доц. Валентиною Федорчук-Мороз.

Воєнний стан що діє в державі вимагає від освітян готувати кваліфікованих фахівців які зможуть ефективно діяти у сьогоденних реаліях виробничої галузі. Тому для обговорення освітніх програм були запрошені як провідні науковці так і представники менеджменту вищого рівня виробничої сфери.

На засіданні, доцентом Шаломовим В.А. була надана експертна думка щодо змісту компонентів освітніх програм в світі рішень Центру безпекових досліджень про пріоритетні завдання формування системи навчання фахівців безпеки та стійкості критичної інфраструктури.

?>
вверх