29.09.2023

Новий проєкт від Корнелльського Університету: 1000 програм дистанційного навчання для українських жінок

Новий проєкт, новий ефект. Відбудова України почалася в кілька тижнів після початку війни, і одним із напрямів цієї реконструкції є економічний розвиток і підприємництво.

Сьогодні у співпраці з грецькою неурядовою організацією «Mexoxo» (Mexoxo.org) ми запускаємо безкоштовну програму 100% дистанційного навчання для українських жінок, яку проводить престижний американський Корнелльський університет (штат Нью-Йорк), яка дозволить їм підготуватися до вищої освіти, працевлаштування та громадянської активності, що забезпечить набуття та покращення навичок лідерства, підприємництва, управління часом та пошуку кар’єри.

Запропонована за підтримки фонду «L’Oréal Women’s Fund», ця програма, що складається з майже 20 годин викладання на основі програми розвитку навичок під назвою «Take the Lead», є фантастичною можливістю для учасників віком від 18 років і старших, які добре знають англійську, отримати підготовку, яка є потрібною для початку професійної кар’єри з гідною зарплатою.

Корнелльський університет є одним із найкращих американських університетів (https://www.niche.com/colleges/cornell-university/rankings/), і це надзвичайна можливість допомогти українським жінкам додати престижний і корисний рядок до свого резюме.

Деталі за посиланням: https://thesmallprojects.org/en/1000-cornell-university-learning-programs-for-women-in-ukraine/

?>
вверх