28.07.2023

Нове видання до ювілею декана Архітектурного факульету

28 липня 2023 року Музей історії Дніпра щиро вітає відомого краєзнавця, архітектора, історика архітектури – Олександра Вікторовича Харлана з 50-тирічним ювілеєм!

Дніпропетровська обласна універсальна наукова бібліотека підготувала нове біобібліографічне видання з серії «Дослідники рідного краю» – «Невтомний дослідник історичних населених пунктів України Олександр Харлан». Видання містить статтю історикині археологині Катерини Мусієнко, а також бібліографію праць О.Харлана і публікацій про нього. Тут також представлено перелік архітектурних та містобудівних проєктів архітектора. Покажчик розрахований на дослідників історії архітектури та будівництва міста Дніпро та інших міст України, істориків, архітекторів, краєзнавців і всіх, хто цікавиться історією нашого краю та України вцілому.

Колективи музею історії Дніпра, Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотеки та нашої академії висловлюють Олександру Вікторовичу величезну вдячність за його наполегливу працю, а також щиру підтримку.

Від усього серця бажаємо Олександру Вікторовичу наснаги, нових творчих здобутків та відкриттів. Ви робите чудову і важливу справу, яка надзвичайно потрібна нашому місту!

Управління культури міста Дніпра

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради

https://www.facebook.com/MIDnipro/posts/pfbid02tWYsnmajjjupvJg4rRdPHkDKZUuU7tEw9rP7Tp85ibpCrYzjZN7jotN3WjSxeMbcl

Публікація-поздоровлення Олександра Вікторовича Дніпропетровською обласною універсальною науковою бібліотекою: https://www.facebook.com/libr.dp.ua/videos/1962257707441581/

?>
вверх