06.01.2023

Нова вчена рада. нові можливості. Колектив «за»

У перші дні Нового року, 5 січня,  відбулась конференція трудового колективу Придніпровська державна академія будівництва та архітектури.

Від імені оргкомітету начальник відділу кадрів академії Б.В. ПРОКОФ’ЄВ проінформував присутніх про кількість обраних делегатів, достатній кворум та правомочність конференції. Делегати одностайно проголосували за проведення засідання. Та обрали робочу президію у складі:
– заступник голови первинної профспілкової організації ПДАБА Р.М. КРОЛЬ
– директор бібліотеки Н.А. ДОРОФЄЄВА,
– ректор ПДАБА М.В. САВИЦЬКИЙ,
– начальник навчально -наукового центру освітньої діяльності П.М. НАЖА,
– голова Студентської ради ПДАБА А.Я. ЗІНЧЕНКО.

Делегати конференції розглянули два питання Порядку денного.
– Про затвердження виборних представників до складу Вченої ради академії. Доповідач – головуючий зборів, начальник навчально -наукового центру освітньої діяльності П.М. Нажа.
Більшістю голосів (один утримався) конференція трудового колективу академії затвердила виборних представників до складу Вченої ради
– Про зміни до колективного договору. Доповідач – заступник голови первинної профспілкової організації ПДАБА Р.М. Кроль. Зміни в Колективному договорі стосувалися дозволу сумісництва для всіх працівників академії та збільшення розміру оплати роботи кураторам груп, відповідно до фінансових можливостей академії та рішень Вченої ради. Запропоновані зміни були затверджені одностайно.

Конференція пройшла відповідно регламенту і у передбачені терміни.

?>
вверх