30.06.2022

Нова традиція – на підтримку воїнів ЗСУ

Нова традиція – на підтримку воїнів ЗСУ

28 червня, 125 доба героїчного спротиву України російському вторгненню. Дніпропетровщина. Ракетні обстріли. Проте, наші душі на коліна не поставить ані «Калібри», ані «ГРАДи».

В День Конституції  України, на території ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури», відбувся благодійний концерт-акція-ярмарок, присвячений  збору коштів для бійців ЗСУ, під загальною назвою «Співай! Танцюй! Малюй і мрій! Тримай до Перемоги стрій!»

Ідею даної акції, ініціаторами якої є Тетяна Харченко та Оксана Білоус, було підтримано керівником профспілки Придніпровської державної академії будівництва та архітектури  Олександром  Дзюбаном  і волонтером благодійного фонду «Чужих дітей не буває» Сергієм Єськовим.

Захід проводився за підтримки ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» та громадської організації «Благодійний фонд «Чужих дітей не буває».  Його відкрили ректор  ПДАБА Микола Савицький та керівник БФ «Чужих дітей не буває» Олеся Кузьменко.

Зірочками-учасниками благодійної акції були:
– Народний ансамбль танцю «Ровесник» під керівництвом Наталії Тубольцевої;
– Переможець багатьох міжнародних і всеукраїнських фестивалів, вокалістка шоу-студії «Азарт» під керівництвом Алли Чекасіної, Марія Бойко;
– Катя і Маша Бойко – фіналістки «Голос Країни», з колективу «Азарт»;
– Лауреат багатьох вокальних премій, співачка, справжня козачка і красива жінка Лідія Бабіч;
– Дует «Брати Білоус» – переможці багатьох пісенних міжнародних конкурсів та фестивалів патріотичної і авторської пісні;
– Танцювальний колектив «Ардор», переможці багатьох конкурсів, які відбувалися в Україні;
– Байкіст- блогер Олександр Палій. Знімався в ефірі 1+1;
– Та інші учасники, лауреати конкурсів.

Напроти сцени, де проходив ярмарок, стояли столи з дитячими шедеврами. Поруч – відбувався майстер-клас для усіх бажаючих зробити власними руками свій оберіг – мотанку.

Задля проведення благодійного ярмарку поділилися  творами своїх дітей мешканці  Обухівської ОТГ: малюнки, сувеніри, картини з Петриківським розписом.

Окрему подяку хочеться висловити дітям смт. Миколаївка, які передали 40 янгеляток.  До речі, за ляльки-мотанки найбільше донатили патріоти, що зібралися на благодійний захід.

Всі зібрані кошти буде витрачено на аптечки, турнікети, тепловізори  і все необхідне для бійців, щоб було мирне небо над Україною.

Наприкінці акції співорганізатор та керівник благодійного фонду  «Чужих дітей не буває» Олеся Кузьменко вручила подяки ректору Придніпровської державної академії будівництва та архітектури – Миколі Савицькому, волонтеру Сергію Єськову та ведучим патріотичного заходу, Тетяні Харченко та Оксані Білоус.

Не лишилися без подарунків учасники благодійного концерту та їхні керівники – вони теж були відзначені подяками і солодкими подарунками.

Випічка у вигляді веселих смайликів позитивно впливала на присутніх, які охоче їх купували.

Проте, на цьому благодійні акції не завершуються.  Найпатріотичнійший ВНЗ Дніпра  «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» поклав початок традиції благодійних концертів на підтримку воїнів ЗСУ.

Україна – понад усе! Слава Україні!

?>
вверх