13.04.2022

Навчання з мінної небезпеки на спеціальній онлайн платформі

Міністерство освіти і науки України інформує, що громадською організацією «Асоціація саперів України» (далі – Асоціація) за підтримки МОН у 2020 та 2021 роках було реалізовано пілотний проєкт з навчання педагогів Дніпропетровської, Донецької, Луганської областей та міста Києва на спеціальній онлайн платформі з питань мінної небезпеки (Explosive Ordnance Risk Education – EORE).

Враховуючи широкомасштабну війну російських окупаційних військ на всій території України, вбачаємо за доцільне проходження зазначеного навчання педагогами з усіх регіонів України. В подальшому набуті знання і навички педагогів з мінної небезпеки дозволять їм проводити інформаційні заняття з безпекових питань для аудиторії різних вікових категорій, насамперед для здобувачів освіти.

Курс розрахований на 30 годин онлайн навчання. Слухачеві потрібно зареєструватись за посиланням: https://eoreplatform.web.app/  та у зручний для себе час пройти онлайн курс навчання. Підтвердження аккаунтів відбувається протягом доби.

Усі педагоги, які успішно пройдуть зазначений курс навчання, отримають відповідний сертифікат (генерується автоматично) та зможуть завантажити в особистому кабінеті необхідну навчально-методичну літературу (в електронному вигляді).

Загальна кількість учасників онлайн навчання не обмежена.

?>
вверх