01.08.2023

Науковий ліцей цифрових технологій та дизайну – двері відчинені, заходьте!

ВСП «Науковий ліцей цифрових технологій та дизайну» Придніпровської державної академії будівництва та архітектури,  провів минулої суботи, 29 липня, День відкритих дверей.

На зустріч прийшло чимало учнів 8-х та 10-х класів разом із батьками!

До початку нового навчального року лишається місяць. І, схоже, прагнення урядовців, батьків та самих підлітків навчатися у безпеці та в офлайні цілком збігаються.

Особливість закладу в тому, що одночасно з освітою наукового спрямування тут буде забезпечено здобуття базової середньої освіти або повної загальної середньої освіти, а також здійснюватиметься профільна підготовка до навчання у закладі вищої освіти: http://pdaba.edu.ua/litsej

А навчання в ліцеї в умовах воєнного стану буде очним та без перерв на тривогу, оскільки навчальні класи розташовані безпосередньо в укриттях академії  (максимальна кількість учнів у класі: 15 осіб).

Об 11:00 гості і господарі зустрілися на ганку, біля центрального входу до ПДАБА. Тут же і відбулося знайомство із в.о. директора ліцею Світланою СОЛОГУБОВОЮ та відповідальним секретарем приймальної комісії Павлом ФІСУНЕНКО.

Майбутні ліцеїсти з непідробною цікавістю знайомилися з академією. Спочатку – у залі Вченої ради. Проректор з навчально-виховної роботи Галина ЄВСЄЄВА щиро привітала гостей та ознайомила із перспективами навчання в академії, керівники факультетів ПДАБА розповіли про профільні класи. Відбулась екскурсія академією.

На завершення  Дня відкритих дверей, як і було заплановано, відбулися співбесіди зі вступниками до 8-х та 10-х класів ВСП «Науковий ліцей цифрових технологій та дизайну».

Учасники заходу отримали відповіді на свої запитання, які здебільшого стосувалися особливостей та умов навчання. Ось важлива інформація для тих, хто не зміг взяти участь у зустрічі або ще вагається:
– профільні предмети та спецкурси в ліцеї викладатимуть виключно науково-педагогічні працівники академії, які мають науковий ступінь та вчені звання;
– до керівництва проєктними роботами учнів, що належатимуть до: наукової, навчально-дослідницької, дослідницько-експериментальної та пошукової діяльності, буде залучено наукових або науково-педагогічних працівників академії, які мають науковий ступінь, вчені звання або почесні звання «народний» та «заслужений»;
– підготовку до ДПА та ЗНО здійснюватимуть досвідчені викладачі підготовчого відділення ПДАБА.

Як ми вже відзначали, заняття відбуватимуться в офлайні, в захищених приміщеннях, в класах до 15 учнів.

День відкритих дверей відбувся, але двері ліцею ще відчинені! Заходьте! Для попереднього запису на співбесіду потрібно пройти реєстрацію за посиланням:
– https://forms.office.com/e/iui6qWTX8F ( для учнів 8-х класів);
– https://forms.office.com/e/B7uugha39e ( для учнів 10-х класів).

Відео з Дня відкритих дверей.

Контакти для уточнень: +38 (066)-782-90-69;
е-mail: sologubova.svitlana@pdaba.edu.ua

?>
вверх