01.07.2022

Науково-практичний форум «Переможемо – відбудуємо!»

Вчора в Придніпровській державній академії будівництва та архітектури розпочав роботу дводенний науково-практичний Форум «Переможемо – Відбудуємо!», організований за підтримки ряду впливових організацій регіону та України. Мета заходу: зібрати разом представників науки, освіти і промисловості для розробки пропозицій та організаційно-технічних рішень для посилення обороноздатності нашої держави, відновлення інфраструктури, пошкодженої внаслідок військової агресії, інтенсифікації подальшого науково-технічного, економічного та суспільного розвитку України.
 
Відкрив Форум ректор ПДАБА, професор Савицький М. В., який висловив переконання, що нинішній захід матиме важливе та цілком практичне значення для розуміння шляхів зміцнення обороноздатності та відбудови зруйнованої війною інфраструктури України. В обміні думками, що передувало тематичним доповідям, взяли участь радник голови Дніпропетровської ОДА Ломако І. П., голова  Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини Сергєєв В. В., голова Дніпропетровської обласної організації профспілки працівників будівництва та промисловості будматеріалів Сова О. І., голова Дніпропетровської обласної організації роботодавців будівельної галузі Шинкевич В. Г., віцепрезидент Будівельної палати України Величко М. А., перший віцепрезидент Дніпропетровської торгово-промислової палати Кучерявенко С. В.
 
В роботі Форуму взяли участь представники 13 закладів вищої освіти, наукових інститутів та підприємств України. Представлено 48 наукових доповідей, тематика яких торкається суто актуальних питань та носить практичний характер. Однією з перших прозвучала доповідь Савицького М. В., який розповів про великий пласт пропозицій академічної спільноти до керівництва держави з питань посилення обороноздатності та відбудови країни. Результати роботи Форуму будуть узагальнені у вигляді Резолюції, яку планується направити органам державної влади України.
 
Ознайомитись із повною інформацією про роботу Форуму та переглянути доповіді можна на YouTube-каналі ПДАБА.
?>
вверх