28.04.2023

Науково-практична студентська конференція «Дні науково-технічної творчості студентів – 2023»

26 квітня 2023 року відбулася в дистанційному форматі на платформі Microsoft Teams науково-практична студентська конференція «Дні науково-технічної творчості студентів – 2023», секція «Автомобільні дороги і аеродроми» та секція  «Геодезія та землеустрій».

В програмі конференції приймали участь студенти бакалаврського та магістерського рівнів освітніх програм «Автомобільні дороги і аеродроми» та «Геодезія та землеустрій» денної та заочної форм навчання та весь професорсько-викладацький склад кафедри «Автомобільні дороги, геодезія та землеустрій».

Всього в конференції прийняло участь 38 осіб . Серед запрошених були присутніми декан факультету Цивільної інженерії та екології Петренко А.О., заступник декана Будівельного факультету по виховний роботі Нечепуренко Д.С та представники Baltic Institute of Mathematics.

В секції «Автомобільні дороги і аеродроми» підготовлено та заслухано 8 доповідей. Наукові керівники студентів: к.т.н., доцент Дем’яненко, к.т.н., доцент Балашова, к.т.н., доцент Трегуб. Всього на секції були присутніми 26 чоловік.

В доповідях розкриваються питання сучасних тенденцій розвитку проектування, будівництва, реконструкції автомобільних доріг та аеродромів, ВІМ-технологій для проектування міських вулиць та доріг, використання інноваційних матеріалів та технологій для влаштування дорожнього одягу, а також застосування перспективних заходів щодо підвищення безпеки руху на дорогах. Глибиною проробки виділилися доповіді магістрів, які склали доповіді на основі матеріалів магістерських кваліфікаційних робіт.

З записом доповідей конференції секції «Автомобільні дороги і аеродроми» можна ознайомитись за посиланням http://surl.li/gpxuu

Під час роботи секції  «Геодезія та землеустрій» було заслухано 5 доповідей студентів підготовлених викладачами кафедри автомобільних доріг, геодезії та землеустрою під керівництвом в.о. зав. кафедри к.т.н., доцента Ландо Є.О., к.т.н. доцента Ішутіної Г.С., к.т.н., доцента Бєгічева С.В., асистента Андреєвої І.Г., викладача кафедри іноземних мов Левицької С.І. Всього на секції були присутніми 28 чоловік.

Доповіді були присвячені актуальним темам: використанню земель сільськогосподарського призначення, сучасного стану геомоніторингу у цивільному будівництві, застосуванню безпілотних літальних апаратів (БПЛА) в геодезії та землеустрої, здійсненню контролю стану хвороб деревостанів лісового фонду сучасними технологіями. Одна із доповідей студента групи ГІЗ 22 Шарцева Єгора представлена англійською мовою.

З записом доповідей конференції секції «Геодезія та землеустрій» можна ознайомитись за посиланням http://surl.li/gpxuo

За результатами науково-практичної конференції, після обговорення науково-організаційним комітетом визначені переможці в кожній секції.

В секції «Автомобільні дороги і аеродроми» призові місця розподілено наступним чином:
1 місце – студент групи АДА-21мн Лупина Олександр
2 місце – студент групи АДА-19 Микола Кобець
3 місце – студент групи АДА-21 Чепурна Карина

В секції «Геодезія та землеустрій» призові місця розподілено наступним чином:
1 місце – студентка групи ГІЗ-22мп Андреєва Ксенія,
2 місце – студент групи ГІЗ-22 Шарцев Єгор,
3 місце – студентка групи ГІЗ-21 Лобикіна Анастасія.

Призери конференції отримають дипломи переможців, всі інші учасники конференції сертифікати, які можна завантажити за посиланням http://surl.li/gqizv

Конференція пройшла за планом, з обговореннями, дискусіями і всі учасники отримали багато цікавої та корисної інформації.

Дякуємо всім учасникам конференції за цікаві доповіді та бажаємо успіхів і наснаги в продовженні ваших наукових звершень.

Так тримати!

?>
вверх