20.03.2024

Науково-практична конференція “Просування енергоефективності та підготовка фахівців для відбудови України”

13 березня 2024 року ЕнІн ДніпроХаб успішно провели науково-практичну конференцію “Просування енергоефективності та підготовка фахівців для відбудови України”.
Захід проводився під егідою Європейського року навичок.
Науково-практична конференція реалізована в рамках проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС з енергоефективності в Україні» (FEER), що реалізується в Україні Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини.
Науково-практична конференція реалізована в рамках проєкту 101082898 – UKRENERGY, що співфінансується Європейським Союзом: «Інноваційні магістерські курси на підтримку покращення енергетичного та вуглецевого сліду будівельного фонду України».
Науково-практична конференція реалізована в рамках проєкту 101127884 – The BRIDGE. Подолання розриву між університетом і промисловістю: інноваційна магістерська навчальна програма, що підтримує розвиток зелених робочих місць і цифрових навичок в українському будівельному секторі.
Протягом заходу учасники мали можливість:
–    Послухати доповіді від провідних фахівців у галузі енергоефективності та підготовці фахівців для відбудови України;
–    Взяти участь у дискусіях та панельних дискусіях;
–    Обмінятися досвідом з колегами;
–    Зав’язати нові ділові контакти.
Цьогорічна конференція стала справжнім успіхом.
Ми раді, що змогли зібрати разом так багато фахівців з енергоефективності та підготовці фахівців для відбудови України та дати їм можливість поділитися своїми знаннями та досвідом.
Ми впевнені, що отримані знання та навички допоможуть учасникам у їхній подальшій роботі!
Повну відео версію конференції Ви можете подивитись на нашому YouTube каналі за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCdEg-POi9CfPSGwwYlMYvxw.
Також запрошуємо відвідати наш сайт https://www.dniprohub.org.ua, де ми розміщуємо анонси подальших заходів і багато цікавої інформації!
Дякуємо за участь у науково-практичній конференції! До нових зустрічей!
?>
вверх