21.04.2023

Національний конкурс «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України»

Всеукраїнська благодійна організація «Асоціація Благодійників України» проводить щорічний Національний конкурс «Благодійна Україна- 2022» під гаслом «Благодійність на захисті України».

Мета конкурсу: розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик.

У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, волонтерські, благодійні та громадські організації, молодіжні об’єднання, представники медіа, соціально відповідальний бізнес та інші – всі, хто надавали благодійну чи волонтерську допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2022 року.

Цьогоріч оргкомітет конкурсу визначив 25 конкурсних номінацій у яких Національна експертна рада визначить переможців. У кожній із номінацій визначатиметься по три лауреати конкурсу, переможці будуть оголошені на церемонії нагородження, що відбудеться в червні 2023 року у Києві. Відзнака переможця Національного конкурсу «Благодійна Україна» – диплом та унікальна бурштинова статуетка «Ангел добра». Лауреати, які посядуть друге та третє місце нагороджуються спеціальними дипломами.

Термін подачі заявок для участі – до 30.04.2023 року.

Для участі у конкурсі необхідно подати конкурсну заявку відповідної форми. Форму заявки можна скачати за посиланням.

Детальну інформацію про Конкурс можна отримати на офіційній сторінці https://blagoukraine.org/pro-konkurs

?>
вверх