18.03.2019

НАШІ В ІТАЛІЇ!

Студентки архітектурного факультету нашої академії Анна Абаєва, Наталія Азема, Інга Компанієць, Юлія Макагон, Вероніка Локшина стали переможницями образотворчого конкурсу «АРХІТЕКТОР 2019», який проводився серед студентів вишів архітектурного та будівельного профілю в Україні. Боротьба була нелегкою: до фіналу увійшли 85 студентів з 1300 учасників конкурсу. Конкурсанти мали представити дизайн-проект міського парку і 30 найкращих проектів було обрано. Наші студентки увійшли в це число і були нагороджені поїздкою до Мілану, Італія(за рахунок благодійного фонду Б. Колесникова).

З 12 по 15 березня майбутні архітектори та інженери-будівельники відвідали міжнародну профільну виставку  Made Expo 2019, де відомі світові компанії представили свої проекти, конструкції, матеріали та технології.

Студенти ознайомились також з історією виникнення архітектурних пам’яток Мілану, особливостями архітектурних стилів та незвичними конструктивними рішеннями. Завдяки спеціалістам з дизайну, історії архітектури та урбаністики Франчесці Ачербоні та П’єрфранческо Сачердота студенти пізнали архітектурний спадок давнього Мілану та інновації сучасників. Играть и выигрывать крупные суммы денег в украинских гривнах, не выходя из дома – мечта, которая стала реальностью большинства наших азартных соотечественников. Лучшие онлайн казино Украины на spins.com.ua позволяют круглосуточно делать ставки на качественных игровых автоматах и слотах, позволяющих мгновенно переводить выигрыши на свои счета.

Молодь переповнена незабутніми враженнями та новими ідеями, якими, сподіваємось, нас потішить в майбутньому в Україні.

?>
вверх