11.04.2019

НАШІ ПЕРЕМОЖЦІ У ІІ ЕТАПІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ «АВТОМОБІЛЬНІ ДОРОГИ ТА АЕРОДРОМИ» СПЕЦІАЛЬНОСТІ «БУДІВНИЦТВО ТА ЦИВІЛЬНА ІНЖЕНЕРІЯ»

У Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка 1-3 квітня 2019 р. пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Автомобільні дороги та аеродроми» спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія», у якій взяла участь команда студентів Будівельного факультету ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» у складі: Голибін Максим Миколайович, Вініченко Віктор Костянтинович (усі гр. АДА-15). Підготував, супроводжував команду та приймав участь у роботі олімпіади як член журі Дем’яненко Віктор Володимирович – доцент кафедри землевпорядкування, будівництва автодоріг та геодезії.

Рішенням журі олімпіади студента Голибіна Максима Миколайовича нагороджено дипломом за ІІІ місце з дисципліни «Проектування автомобільних доріг», Вініченка Віктора Костянтиновича дипломом за ІІІ місце з дисципліни «Технологія будівництва автомобільних доріг».

?>
вверх