23.06.2023

«Найбільший привілей, який дано людині згори, – бути причиною добрих змін у чиємусь житті»

23 червня 2023 року на завершення ІІІ ОСВІТНЬОГО ФОРУМУ АКАДЕМІЧНОЇ СПІЛЬНОТИ в Придніпровська державна академія будівництва та архітектури було проведено тренінг для учасників форуму. «Найбільший привілей, який дано людині згори, – бути причиною добрих змін у чиємусь житті» (Блез Паскаль). Саме під таким гаслом пройшов тренінг, який провела Галина Євсєєва, проректор з навчально-виховної роботи академії. Під час тренінгу учасники визначилися із сучасними уявленнями і вимогами до ролі викладача в освітньому процесі. У заході брав участь і декан Архітектурного факультету Олександр Харлан.

У поточному моменті одним із найбільших викликів для викладачів, стало те, що з початком війни активність студентів у навчальному процесі помітно знижується. Таким чином, доводиться посилювати мотивацію студентів до навчання, оскільки психологічний стан учасників процесу, а також фізична можливість продовжувати навчання не завжди є сприятливими.

Різні вправи були запропоновані викладачам на тренінгу. Це вправи на активізацію уваги, на заохочення студентів, мотивації та взаємодії між собою. Командоутворюючі вправи надали змогу всім викладачам відчути себе в одній команді. Наш фронт – це навчання молоді, бо ми і наші студенти маємо ставати кращими, розумнішими і згодом відбудовувати нашу країну, застосовуючи свої знання.

Запис п’ятого дня Форуму можна переглянути на нашому youtube-каналі за посиланням

https://www.youtube.com/playlist?list=PLf5VGTEMiT8GTV6BKvkwBPOIJ0xeGGlN3

?>
вверх