28.10.2020

Нагороджено переможців Відкритого конкурсу на кращий патент у сфері цивільного захисту та пожежної безпеки України

18 вересня у залі нарад до Дня винахідника і раціоналізатора України в Національному університеті цивільного захисту України (м. Харків) відбулося підбиття підсумків та нагородження переможців Відкритого конкурсу на кращий патент у сфері цивільного захисту та пожежної безпеки.

Вітав присутніх проректор з наукової роботи університету Володимир Андронов: “Шановні науковці! Нехай ваш творчий розум, який щодня працює на благо Батьківщини, не втрачає гнучкості та сміливості й бажання дістатися до суті речей. А результати вашої роботи, які з’являються в нових продуктах, технологіях і наукових розробках, нехай буде спрямовано на покращення нашого життя, підвищення загального добробуту в процесі розбудови країни”. Він бажав їм сил, творчої наснаги та міцного здоров’я.

За результатами конкурсу, Диплом ІІІ ступеня одержав творчий колектив ДВНЗ ПДАБА у складі Шатова Сергія Васильовича, Бєлікова Анатолія Серафиовича, Крекніна Кирила Андрійовича , Резника Олексія Костянтиновича за корисну модель «Навантажувач для відновлювальних робіт на транспортних мережах».

?>
вверх