03.05.2022

На день ближче до миру

Першотравень, чи не найбільш поширене у світі свято. Воно асоціюється із правами трудящих, весною, миром… Але для України цього року – це лише ще один день, що наближає нас до Перемоги над агресором, до бажаного, як ніколи, Миру.
У ці жахливі часи війни кожен має робити усе можливе, аби наблизити час Перемоги, Миру, підтримати Захисників, зберегти життя поранених, полегшити побут вимушених переселенців.
Чимало вже зроблено колективом в кожному із цих напрямків. Зокрема, і для 250 преселенців із Харкова, Донецької та Луганської областей, які знайшли тимчасовий прихисток в гуртожитках академії. От і сьогодні громадська організація «Рух Вільна Доля» #facebook.com/vilnadolya/ і ректорат вишу запросили їх до ПДАБА. Для дружнього спілкування, відпочинку, для психологічного розвантаження.
Справжній, смачнющий узбецький плов у виконанні чудового кухаря-майстра та щира українська гостинність зробили цей день трохи святковим, хоча тінь війни і теми війни нікуди не поділись. Свою справу зробила і спокійна музика.
Полишали зустріч гості у значно кращому настрої і з ще більшою впевненістю, що гуртом ми зможемо подолати усі перешкоди і втрати на шляху до Миру. Адже з нами увесь демократичний світ. Адже ми вміємо підставляти плече один одному за велінням душі.
Усе буде Україна! Героям Слава!
?>
вверх