20.12.2022

Миколай, Миколай, не цукерок – миру дай!

День Святого Миколая Чудотворця з нетерпінням чекають щороку діти і дорослі. Одні – аби знайти вранці під подушкою улюблені цукерки, другі – аби ще раз побачити іскри щастя в дитячих оченятах. Та цей рік – особливий. Трохи не десять місяців триває війна, яка несе руйнування, смерті і не жаліє ані дітей, ані дорослих. Отже мрії сьогодні і у дорослих, і у дітей спільні – про мир!

Тож 19 грудня 2022 року звертаючись до усіх, хто відгукнувся на запрошення керівництва Придніпровська державна академія будівництва та архітектури відсвяткувати цей день у сімейному колі ПДАБА.

Ректор Микола САВИЦЬКИЙ відзначив, що навіть у такі часи дорослі мають дарувати дітям радість, що усі ми маємо бути вдячні нашим збройним силам, завдяки яким ми можемо тут зібратися, привітати дітлахів, співати, розважатися і бути впевненими у нашій Перемозі.

Нинішнє свято довелося організувати не у великому залі, як зазвичай, а в безпечному приміщенні укриття. Але це аж ніяк не завадило радісному і корисному спілкуванню. Студентська рада подбала про насичену концертну програму. Ректорат і профспілка – про солодкі і яскраві подарунки для малечі, факультети – про цікаві подорожі в професії для потенціальних абітурієнтів. Адже цей день був оголошений ще й Днем відкритих дверей в академії.

Кожен зміг випробувати себе в іграх, вікторинах, конкурсах, малюванні, дізнатися чимало нового про інженерно-архітектурно-будівельні професії.

Словом, День святого Миколая, який став прообразом Санта Клауса та Діда Мороза, відкрив цілу низку Новорічних свят. Адже саме в це свято обов’язковим атрибутом є Новорічна ялинка, як символ неодмінного дива, що має відбутися… Як символ життєдайної сили мрій про краще завтра!

?>
вверх