10.06.2022

Можливості та стипендії від ЄС для студентів, науковців та дослідників

Підтримка українських студентів, дослідників та науковців від Міланської політехніки, Італія.

Підтримка українських науковців та дослідників від Free University of Bozen-Bolzano, Італія (звертатися на адресу: personnel_academic@unibz.it).

Women and Science Chair: гранти на дослідницькі проєкти від Університету Париж-Дофін. Дедлайн — 30 червня. Більше детальніше:
Кафедра «Жінки та наука» Паризького університету Дофін-PSL має на меті мобілізувати та розвивати міждисциплінарні підходи для аналізу детермінант та впливу низької присутності жінок у наукових дослідженнях та кар’єрах (математика, інформатика, природничі науки та технології). Кафедра «Жінки та наука» є членом мережі кафедр ЮНЕСКО. Вона була створена за підтримки L’Oréal Foundation, Generali, La Poste, Safran, Talan і Amundi, у партнерстві з Інститутом публічної політики та Інститутом Луї Башелє. З 2019 року кафедра отримала 120 пропозицій і профінансувала 18 дослідницьких проектів з Європи, Північної Америки, Південної Америки, Африки та Азії. У 2022 році Кафедра «Жінки та наука» оголошує четвертий конкурс дослідницьких проектів, орієнтованих на всю академічну спільноту без будь-яких обмежень ні за дисциплінами, ні з точки зору методології (польові дослідження, моделювання, емпіричні дослідження, експериментальні підходи тощо). Щороку відбирається від 5 до 7 дослідницьких проектів, які отримують підтримку до 10 000 євро. Більше інформації за посиланням тут.

?>
вверх