26.11.2021

Можливості для професійного зростання від ЄС: конкурс для молодих архітекторів

Конкурс для молодих архітекторів CANactions 2022: стажування/освіта

Кінцевий термін для подання документів:
24 квітня 2022 о 18:00 за київським часом

СТАЖУВАННЯ:
Це шанс для молодих архітекторів знайти роботу мрії, почавши зі стажування. Переможці конкурсу отримають запрошення від найкращих архітектурних бюро України та Європи:
– Architectural prescription, Амстердам
– Zotov&Co, Київ
– Drozdov&Partners, Харків
– Martin Duplantier Architectes, Париж
– BURØ, Київ
– TSEH Architectural Group, Київ
– Guess Line Architects, Львів
– AKZ, Київ
Конкурс проходить з 2009 року в рамках Міжнародного архітектурного фестивалю CANactions й ініційований Інститутом архітектури в Дессау (DIA, Німеччина). Це одна з тисяч можливостей ЄС для України.

Дізнайтеся більше:
https://ukr.canactions.com/kma2022?fbclid=IwAR2pDgeagQMxRqb3ippNVXZ0MwQDJ7ZgOUgX8p_rsCiia6Gl0-NU6RRN-mk

ОСВІТА:
Це конкурс для архітекторів, що мають ступінь бакалавра й хочуть поглибити свою освіту. Серед призів навчання на магістратурі Харківської Школи Архітектури, участь у Європейській Архітектурній Студентській Асамблеї в Румунії, участь у воркшопі Технічного університету в Брно, подорож до Німеччини в офіс компанії JUNG та інші можливості.

На конкурс можна подати будь-який проект, яким ви пишаєтеся. Це може бути курсовий, дипломний, конкурсний або інший архітектурний проект, який ви розробили самостійно або у команді. Якщо ви плануєте подати проект, створений у команді, переконайтеся, що ваш внесок становить щонайменше 33 % загального обсягу робіт.

Конкурс проходить з 2009 року в рамках Міжнародного архітектурного фестивалю CANactions й ініційований Інститутом архітектури в Дессау (DIA, Німеччина). Це одна з тисяч можливостей ЄС для України.

Дізнайтеся більше:
https://ukr.canactions.com/kma_osvita

?>
вверх