24.09.2019

«МОЛОДЬ І ПРОГРЕС У РАЦІОНАЛЬНОМУ ПРИРОДОКОРИСТУВАННІ»

ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ У V ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ З МІЖНАРОДНОЮ УЧАСТЮ

 

Національний авіаційний університет, Факультет екологічної безпеки, інженерії та технологій запрошують до участі у V Всеукраїнському конкурсі з міжнародною участю

«МОЛОДЬ І ПРОГРЕС У РАЦІОНАЛЬНОМУ ПРИРОДОКОРИСТУВАННІ»

Організатори конкурсу: Міністерство освіти і науки України, Національний авіаційний університет, Факультет екологічної безпеки, інженерії та технологій, Український науково-дослідний та навчальний центр хімотології та сертифікації паливно-мастильних матеріалів і технічних рідин та Науково-технічна спілка хімотологів.

Конкурс проводиться за такими номінаціями:

  • Оцінка стану довкілля, екологічні бази даних і прогнозування розвитку природно-техногенних процесів; Дистанційне зондування Землі та геоінформаційні технології.
  • Поводження з відходами, полігони твердих побутових відходів. Рециклінг і утилізація літаків і спецавтотранспорту.
  • Водопостачання, водовідведення, технології очищення забруднених вод.
  • Екологічно чисті технології та збалансований розвиток суспільства. Оцінка екологічних ризиків та екоуправління.
  • Відновлювані джерела енергії, енергоефективність енерготехнології.
  • Хімотологія, екологічна хімія, альтернативні та перспективні моторні палива.
  • Екологічна безпека у транспортній галузі та екобезпека урбоекосистем, технології захисту навколишнього середовища.

 

Вимоги до учасників: до участі у конкурсі допускаються студенти, аспіранти, здобувачі ВНЗ України, а також представники екологічних організацій, науково-дослідних установ у сфері охорони навколишнього середовища та ресурсоенергозбереження, Національної академії наук, коледжів (віком до 35 років).

Усі витрати, пов’язані з участю у Конкурсі , бере на себе вищий навчальний заклад або організація, представником якої є учасник конкурсу.

 

Порядок проведення конкурсу. Для участі у конкурсі слід надіслати заповнену анкету у форматі *.doc або*.docx на електронну адресу youth_for_nature@nau.edu.ua до 20 жовтня  2019 року. Конкурсні роботи та анкети у паперовому вигляді надсилаються поштою на адресу організаційного комітету у встановлений термін (до 25 жовтня 2019). На першому етапі (відбірковому) роботи будуть розглянуті спеціально створеною комісією, до складу якої увійдуть представники кафедри екології Факультету екологічної безпеки, інженерії та технологій Національного авіаційного університету та незалежні експерти зі сфери охорони навколишнього середовища, у термін до 25 листопада 2019 року. За результатами відбіркового етапу автори-переможці будуть запрошені на кафедру екології Національного авіаційного університету для участі у конференції, що відбудеться 5 грудня 2019 року. (другий(основний) етап конкурсу), де зможуть репрезентувати власні доробки та отримати цінні призи та відзнаки.

 

Нагородження учасників конкурсу. Переможці Конкурсу отримають почесні дипломи, цінні призи, подарунки.

 

Контактна особа:

  Явнюк Андрій Андрійович (телефон+380939749877).

Гаєвська Тетяна Анатоліївна (телефон+380934042804).

 

?>
вверх