09.09.2019

Міжнародний проект з Інфо- медійної грамотності під назвою Вивчай та розрізняй.

Шановні колеги та студенти!!!!  У ПДАБА стартує міжнародний проект з Інфо- медійної грамотності під назвою Вивчай та розрізняй.
Курс з медіаграмотності #Very Verified розроблений міжнародною організацією #IREX у партнерстві зі студією онлайн-освіти #EdEra. Very Verified є частиною проєкту «Вивчай та розрізрізняй: інфо-медійна грамотність», який впроваджується IREX за підтримки Посольства США та Посольства Великої Британії в Україні, у партнерстві з Міністерством освіти та науки України.Курс доступний двома мовами: українскою та англійською. Але в нашій Академії курс буде на англійській мові.
Курс базується на новітніх розробках онлайн-навчання: мобільне навчання, мікро-навчання та змішане навчання.
Проект буде тривати 5 тижнів,включає он лайн курс та зустрічі з куратором курсу(1раз на тиждень). Цей проект забезпечує формування критичних навичок споживання інформації під час вивчення різних дисциплін та повсякденному житті. Медійна грамотність- це одна з обов’язкових навичок у 21 столітті та тенденція у сучасній освіті.  Курс- абсолютно безкоштовний, але єдина умова, володіння англійською мовою на рівні не нижче В1. Видається міжнародний сертифікат.  Координатор проекту-Щетинникова Ольга, кафедра іноз.мов. Курс стартує з 24 вересня по всій Україні. Плануються дві групи – викладачі та студенти. Реєстрація до 22 вересня !! Кількість місць обмежена.
Всіх бажаючих залучитися до проекту,прошу звертатися на кафедру іноземних мов. Буде дууже цікаво!!

?>
вверх