26.04.2020

МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ «GREEN TALENTS»

19 травня 2020 року відбудеться Міжнародний форум «Green Talents – International Forum for High Potentials in Sustainable Development».

«Green Talents» організовує Федеральне міністерство освіти і наукових досліджень Німеччини. Щорічно 25 молодих вчених з різних країн стають учасниками цього заходу, який активно сприяє реалізації інноваційних екологічних ініціатив у сфері сталого розвитку.

«Green Talents award 2020» — це:

– повністю оплачена двотижнева поїздка на Science Forum у жовтні 2020 року, що включає відвідування провідних німецьких підприємств, установ і компаній, які реалізують принципи сталого розвитку, а також докладне знайомство з їх проектами; індивідуальні зустрічі з обраними німецькими експертами для обговорення перспектив подальших спільних досліджень і співпраці; можливість розширення мережі професійних контактів під час церемонії нагородження в Берліні за участю випускників програми «Green Talents»;

– повністю оплачене наукове стажування у Німеччині тривалістю до трьох місяців у 2021 році;

– необмежений доступ до мережі випускників престижної програми «Green Talents.

У попередні роки учасниками «Green Talents» стали 257 видатних вчених з 69 країн, які досягли вражаючих успіхів у сфері сталого розвитку своїх громад, регіонів і країн. Україна отримала вже три нагороди в конкурсі Green Talents – у 2010, 2012 та 2015 роках.

Заявку можна подати до 19 травня 2020 року.

Детальніше: https://bit.ly/2VfXvxl, https://bit.ly/34Iz2UB

?>
вверх