18.11.2022

Міжнародний день студента у ПДАБА

17 листопада 2022 року будівельний факультет разом із усією академією відсвяткував Міжнародний день студента. Сьогодні багато з наших студентів і викладачів через війну розкидано по світу та, незважаючи ні на що, ми сильні та єдині як ніколи до цього. Ми готові підтримувати і допомагати один одному, готові підставити плече, розділити смуток і радості миті – і це відчувалося у кожному слові привітань, які ми отримали з різних країн від наших колег і друзів.
Дякуємо керівництву академії та студентській раді ПДАБА за організацію та проведення теплої зустрічі у колі друзів зі смаколиками, цікавими настільними іграми, спортивними змаганнями, переглядом крутого фільму.

А також дуже вдячні за теплі слова привітання:

“Шановні студенти, дорогі, улюблені і найкращі в світі!!
Вітаю вас із Вашим святом – Міжнародним Днем Студента!
Хай ваше навчання буде легким і веселим, бажаю прагнути до успіху і перемоги, вірити в себе і підтримувати своїх друзів. Бажаю здавати все з першого разу і на відмінно! Нехай кожен день буде насиченим і пізнавальним, яскравим і незабутнім. Проводьте свої будні круто і феєрично, як і повинен його проводити справжній талановитий невтомний Студент!”

з повагою деканка будівельного факультету, д.т.н., проф. Тетяна НІКІФОРОВА

“Вітаємо з Днем студента, зі святом юних мрій, нових знань, цікавих захоплень та веселого студентства. Бажаємо яскравих буднів, веселих друзів, продуктивного навчання, успішних іспитів, зданої сесії, лояльних викладачів, щоб щодня був повний нових цілей, впевнених прагнень, чудових ідей, кумедних історій та особистих перемог. Нехай студентські роки будуть незабутніми та щасливими, принесуть надійну дружбу та позитивні враження, нехай вірні знання та невтомний ентузіазм приведуть до диплому, а він у свою чергу до улюбленої та престижної професії!”

студентська рада будівельного факультету

?>
вверх