19.12.2022

Міжнародна польсько-українська лекція з МЕВ

В рамках Угоди про міжнародну співпрацю між Білостоцьким університетом (Польща) та Придніпровською державною академією будівництва та архітектури (Україна) 7-го грудня 2022 року відбулась спільна науково-аналітична лекція для магістрів зі спеціальності «Міжнародні економічні відносини» на тему «Порівняння тарифної політики України та Польщі на шляху до євроінтеграції». В ролі лекторів виступили проф. Агнежка П’єкутовська (Білостоцький університет), проф. Юлія Орловська (ПДАБА), доц. Вероніка Чала (ПДАБА).

Лекція проводилась англійською мовою на базі Факультету економіки та фінансів Білостоцького університету. Завдяки цифровим технологіям до неї могли доєднатися українські студенти: магістри ОПП «Міжнародна економіка і бізнес») та бажаючі бакалаври економічних освітніх програм («Міжнародна економіка і бізнес», «Міжнародна економіка та бізнес») та інших кафедри Міжнародної економіки та публічного управління і адміністрування ПДАБА. На лекцію також завітали викладачі академії.

За результатами проведеної лекції професор Юлія Орловська та доцент Вероніка Чала отримали сертифікати про визнання від Білостоцького університету.

?>
вверх