31.01.2024

Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології забезпечення параметрів комфорту, енергоефективності і екологічності житлових будівель на основі смарт-технологій»

Шановні колеги, запрошуємо взяти участь в роботі Міжнародної науково-практичної конференції «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ КОМФОРТУ, ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ І ЕКОЛОГІЧНОСТІ ЖИТЛОВИХ БУДІВЕЛЬ НА ОСНОВІ СМАРТ-ТЕХНОЛОГІЙ», 20–21 лютого 2024 року, Дніпро, Україна. Мета заходу: популяризація результатів наукових досліджень і практичного досвіду в сфері інноваційних технологій забезпечення параметрів комфорту, енергоефективності та екологічності житлових будівель на основі смарт-технологій серед представників освіти, науки, бізнесу і влади для використання таких технологій при відбудові України. Науково-практична конференція планується в рамках проєкту «A novel decentralized edge-enabled prescriptive and proactive framework for increased energy efficiency and well-being in residential buildings», що фінансується Європейським Союзом за програмою HORIZON2020 (номер гранту 958284 – PRECEPT). Робочі мови: англійська та українська.

Тематичні напрями конференції
• Загрози людству та їх вплив на містобудування
• Зелене будівництво і сталий розвиток
• Системи безпеки та життєзабезпечення житлових будівель
• Технології та матеріали для екологічного будівництва
• Інтелектуальні системи управління будівель, смарт-технології та смарт-будівлі
• Інноваційні технології забезпечення комфорту, енергоефективності та екологічності будівель
• Бар’єри впровадження інтелектуальних систем управління будівлями в Україні та можливі шляхи подолання

Важливі дати
10 лютого – кінцевий термін прийняття заявок та тез доповідей
14 лютого – повідомлення про прийняття/відхилення доповідей та реквізитів для оплати організаційного внеску
17 лютого – кінцевий термін оплати організаційного внеску
18 лютого – повідомлення про робочу програму конференції
20-21 лютого – конференція
26 березня – кінцевий термін прийняття рукописів статей для публікації в «Українському журналі будівництва та архітектури»

Публікація матеріалів конференції
Тези доповідей будуть опубліковані у збірнику матеріалів конференції. За бажанням, учасники конференції можуть подати статті для публікації в «Українському журналі будівництва та архітектури» (фахове видання МОН категорії «Б»). Статті учасників, які успішно пройдуть рецензування, вийдуть окремим томом у міжнародному науковому виданні AIP Conference Proceedings з індексацією у Scopus.

Організаційний внесок
Організаційний внесок складає 200 грн. за одну доповідь і включає організаційні витрати та вартість упорядкування збірника тез конференції (електронне видання з номером ISBN).

Подання матеріалів
Для участі в конференції необхідно надіслати заповнену реєстраційну форму за посиланням https://forms.gle/yNb88wFLtUCcFhH36 та тези доповіді обсягом до трьох повних сторінок формату А5 (шаблон додається) на електронну пошту mitomdnipro1997@gmail.com.

Контактні особи
Реєстрація та організаційні питання
Ляховецька-Токарєва Марина Марківна
+380979234773lyakhovetsky-tokareva@pdaba.edu.ua

Публікація матеріалів конференції
Тимошенко Олена Анатоліївна
+380504524363mitomdnipro1997@gmail.com

Поштова адреса оргкомітету
Придніпровська державна академія будівництва та архітектури, вул. Архітектора Олега Петрова (Чернишевського) 24а, м. Дніпро, 49005

?>
вверх