06.05.2019

Міжнародна міжвузівська науково-практична конференція молодих вчених

18 квітня 2019 на кафедрі іноземних мов відбулася Міжнародна міжвузівська науково-практична конференція молодих вчених, яка зібрала всіх зацікавлених наукою та іноземними мовами. Цього року у конференції взяли участь більш ніж 120 учасників,серед них студенти, магістри, аспіранти, науковці з різних навчальних закладів нашого міста. Свої доповіді презентували також науковці з Америки, Англії та ОАЕ.

Пленарне засідання відкрилося привітаннями завідувача кафедри іноземних мов Шашкіної Н.І, проректора з наукової роботи ДВНЗ «ПДАБА», д. т. н., проф. Данішевського В.В., д. пед. н., проф. НМетАУ Лучанінової О. П. Свої відео звернення до учасників конференції надіслали Кріс Кірбі (методист Міжнародного освітньо-методичного центру Dinternal Education) та Іссидорос Саринопулус (нейролінгвіст, Мічиган, Америка)

Презентації доповідачів були присвячені сучасним тенденціям та технологіям в економіці (Ринкевич Н. C., асистент кафедри планування і виробництва), матеріалознавстві( д.т.н., проф., Данішевський В. В.), будівництві ( Ібрагім Халаф, аспірант, ОАЕ), архітектурі (Компанієць І., магістр гр. Арх-17-4 мп) та лінгвістики (д. філ.н., проф., Панченко О.І. завідувач кафедри перекладу ДНУ ім. О. Гончара).

Після пленарного засідання робота конференції була продовжена у секціях за напрямками: «Будівництво та архітектура», «Матеріалознавство та машинобудування», «Економіка та фінанси», «Людина, довкілля та суспільство. Охорона праці», «Лінгвістика та методика викладання іноземних мов», «Теорія та практика перекладу», «Новітні тенденції розвитку науки і техніки». Молоді науковці мали змогу ознайомитися з сучасними тенденціями в різних сферах науки і техніки, обмінятися своїми думками, зав’язати дружні стосунки. Усі учасники отримали збірник публікацій та сертифікат участі у конференції.

Кафедра іноземних мов ДВНЗ «ПДАБА» щиро дякує всім за участь та організацію конференції та сподівається на подальшу зустріч у колі однодумців.

?>
вверх