21.05.2022

Місія – допомагати людям

Дніпропетровщина стала прихистком для тисяч вимушених переселенців із зони бойових дій. А Придніпровська державна академія будівництва та архітектури першою серед освітньо-наукових закладів регіону прийшла на допомогу знедоленим співгромадянам. Сотні з тих, хто втратив все, знайшли свою тимчасову теплу домівку в гуртожитках Придніпровської державної академії будівництва та архітектури.
Вчора академію відвідала моніторингова місія Міжнародної організації міграції (МОМ) Організації Об’єднаних Націй. Приємно, що у складі делегації МОМ була і випускниця нашої академії, колишня голова Петриківської районної державної адміністрації @Юлия Файзуллина Юлія Файзулліна.
Головним завданням місії було визначення проблем мешканців гуртожитків академії – вимушених переселенців і студентів. Делегація визначила перелік конкретної допомоги, яку МОМ планує найближчим часом, цього літа, надати для облаштування більш комфортних умов мешкання в гуртожитках ПДАБА.
Так сталося, що час робочої місії співпав із Міжнародним Днем вишиванки, який традиційно, вже багато років до ряду, відзначають в академії. Тож, природньо, після офіційних перемовин і вручення сувенірів ректор ПДАБА @Mykola Savitskiy Микола Савицький запросив гостей приєднатися до колективу, заспівати разом гімн Українських Січових Стрільців і нинішньої російсько-української війни – «Ой у лузі Червона калина» та сфотографуватися на пам’ять.
Служимо Україні!
Діємо заради людей! У єдності – сила!
?>
вверх