23.05.2024

Меморандум про співпрацю з компанією BES

В межах виконання міжнародного проєкту «The BRIDGE, за програмою Erasmus+ «Розбудова потенціалу у сфері вищої освіти» 22 квітня 2024 року укладено Меморандум про співпрацю між Навчально-науковим інститутом «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» Українського державного університету науки і технологій та компанією Building Engineering Solutions (BES). Документ підписали в.о. директора ННІ ПДАБА Владислав ДАНІШЕВСЬКИЙ та представник компанії BES Микола МАНЖЕЛІЇВСЬКИЙ.

BES – компанія, що спеціалізується на проєктуванні електричних мереж, створенні робочої документації з електрики та слабострумних мереж у програмі Revit, моделюванні та координації в моделях промислових будівель та споруд. Має величезний досвід BIM/VDC, знання електричних кодів і розуміння того, як це зробити належним чином. BES використовує найсучасніші підходи та технології, щоб зробити будівництво простішим, розумнішим та доступнішим.

Компанія BES надала важливу підтримку в підготовці конкурсу «PSACEA BIM 2024», його проведенні та відзначення усіх учасників конкурсу мотивуючими подарунками. У новому витку співпраці ННІ ПДАБА з компанією BES: відкриті лекції, тренінги, круглі столи від фахівців BES для студентів, можливості проходження практики і стажування студентів в компанії BES, обмін інформаційними та методичними матеріалами з використання сучасних цифрових технологій у будівельній галузі, забезпечення студентів сучасною лабораторією з необхідним оснащенням.

?>
вверх