30.04.2024

BIM-майбутнє починається сьогодні

В межах виконання міжнародного проекту “The BRIDGE, за програмою Erasmus+ «Розбудова потенціалу у сфері вищої освіти» 9 квітня 2024 року укладено Меморандум про співпрацю між Придніпровською державною академією будівництва та архітектури та українським офісом міжнародної компанії VEC (головний офіс знаходиться у Каліфорнії). Документ підписали голова комісії з реорганізації ПДАБА Владислав ДАНІШЕВСЬКИЙ та директорка VEC-UA Анна ВАСИЛЕНКО.

VEC – один із світових лідерів у галузі інформаційного моделювання будівель (BIM). BIM технології дозволяють створювати комплексні віртуальні прототипи споруд, перевіряти та оцінювати конструктивні рішення, знаходити їх оптимальні варіанти. Результат: максимальна якість будівництва при мінімумі затрат та проєктних ризиків.

У найближчих планах: лекції та майстер класи від фахівців VEC для студентів, практики та інтернатури студентів в компанії VEC, конкурси курсових та дипломних робіт, а також облаштування сучасної лабораторії BIM-моделювання на базі академії.

?>
вверх