13.02.2019

Меморандум ПДАБА та «Асоціації Ноосфера», напрями архітектурної роботи

 

5.02.2019 р. на архітектурному факультеті пройшла зустріч-презентація діяльності громадської організації «Асоціація Ноосфера». Після презентації Голова правління Асоціації М. В. Рябоконь і ректор ПДАБА М. В. Савицький уклали Меморандум про співробітництво.

Метою Меморандуму сторони визначають встановлення, розширення та зміцнення співробітництва у сфері наукової, культурної і господарської діяльності для забезпечення конкурентоспроможності, створенню новітніх систем освіти, сприянню підвищення привабливості науки, об’єднання фахівців у сфері науки і розвитку наукових досліджень на рівні світових стандартів.

Після презентації відбулася зустріч ректора М. В. Савицького з професорсько-викладацьким складом архітектурного факультету. Микола Васильович озвучив напрями роботи по покращенню архітектурного середовища академії. Конкретно він запропонував розробити проекти інтер’єрів для Приймальної комісії, для майбутнього музею архітектури ПДАБА, надати варіанти ландшафтного дизайну і особливу увагу приділити проектам доступності приміщень академії для мало мобільних груп населення.

?>
вверх