27.12.2019
Майстер-клас з приготування національної української страви – вареників

28 листопада іноземні слухачі підготовчого відділення ННІІОТ ДВНЗ ПДАБА відвідали майстер-клас з приготування національної української страви – вареників. Студенти з Марокко з великим ентузіазмом скористувалися такою можливістю поєднати приємне з корисним, а саме познайомитися з українською кухнею, навчитися готувати традиційні українські страви й водночас практикувати спілкування українською мовою. Вони з превеликим задоволенням працювали з тістом та начинкою, захоплені процесом спільної праці порівнювали українську кухню з рідною марокканською. Зроблене своїми руками приготували, а потім — скуштували. Наприкінці заходу багато фотографувалися та ділилися враженнями з друзями та родичами з Марокко.
вгору