27.10.2022

Майстер-клас “Енергоефективність для кожного” з партнером ДніпроХабу – Науково-технічним центром Академії будівництва України

Продовжуючи цикл відкритих лекцій (майстер-класів) Енергоефективність для кожного 25 жовтня 2022 року пройшов захід, який проводив партнер ДніпроХабу – Науково-технічний центр Академії будівництва України на тему: “Організація і управління будівництвом за енергоефективними технологіями”. Спікером був ІВАН ПЕРЕГІНЕЦЬ – Директор Науково-технічного центру Академії будівництва України. Академік АБУ, к.т.н.
Повну версію тренінгу ви можете подивитись на нашому YouTube каналі за посиланням https://youtu.be/D8Mu7D7NuZw
Підписуйтесь на наш YouTube канал https://www.youtube.com/channel/UCdEg-POi9CfPSGwwYlMYvxw , щоб отримувати ще більше цікавого контенту!
Цільова аудиторія: студенти ЗПТО та ЗВО, аспіранти, майстри, будівельники, проєктанти, архітектори та енергоаудитори. Всього було присутні на тренінгу близько 60 зацікавлених осіб.
Питання які розкрив Іван Іванович з системного підходу до організації та управлінням будівництва енергоефективних будівель мають велику актуальність при проєктуванні будівель. з урахуванням життєвого циклу енергоефективних будівель.
Після доповіді відбувся діалог питання-відповідь у дуже жвавій і цікавій формі.

?>
вверх