17.03.2022

Лист підтримки від Європейської асоціації архітектурної освіти

ПІДТРИМКА СТУДЕНТІВ З УКРАЇНИ

Дорогі колеги,
Рада Європейської асоціації архітектурної освіти шокована та стривожена кричущим порушенням суверенітету України з боку Росії та пов’язаною з цим загрозою свободі, безпеці та здоров’ю громадян України та її академічної спільноти.
Російська атака є очевидним ігноруванням основних міжнародних договорів та угод і безпосередньою загрозою всім зусиллям щодо глобального миру.
Ми заявляємо про нашу однозначну підтримку всіх архітектурних шкіл України, а також архітектурної спільноти та вимагаємо негайного припинення російської агресії та виведення її військ за кордон.
Ситуація в Україні з кожним днем погіршується. Солідарність у всій Європі є безпрецедентною, і розпочато багато ініціатив для підтримки людей, які змушені покинути свою країну.

EAAE вирішила розпочати спільні зусилля для підтримки зв’язку українських студентів, які шукають можливість тимчасово продовжити навчання в країні-госту, та шкіл-членів EAAE, які мають можливість їх прийняти. Оскільки умови відрізняються від країни до країни та від установи до установи, на цьому етапі нам потрібні від вас основні дані, якщо ви готові взяти участь у цій роботі. Будь ласка, зареєструйтеся тут . Ми будемо публікувати цю інформацію на веб-сторінці EAAE і регулярно оновлювати її. Будь ласка, підтримайте нас у будівництві цього мосту.
Ми також щиро запрошуємо вас на спеціальне засідання деканів у п’ятницю, 18 березня, о 8.30-9.30 (CET) через  Zoom  для обговорення та обміну інформацією. Ми впевнені, що можемо надати цінну підтримку один одному, тому давайте з’єднатися зараз!
Я з нетерпінням чекаю зустрічі з багатьма з вас 18 березня 2022 року на нашій віртуальній зустрічі.

З найкращими побажаннями,
Президент EAAE Оя Аталай Франк

Більше інформації за посиланням
https://www.eaae.be/presidentmsg/support-for-students-from-ukraine/
https://www.eaae.be/

Якщо ця інформація є важливою для Вас, збережіть її на свій пристрій!

?>
вверх