18.11.2019

Ліцензії від ЛІРА-САПР

СУЧАСНЕ ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ РОЗРАХУНКУ КОНСТРУКЦІЙ

 

Академія отримала від компанії ЛІРА-САПР комплекти ліцензійних програмних комплексів сімейства ЛІРА ACADEMIC set, який надає широкі можливості як для самостійного навчання моделюванню будівельних конструкцій, так і для навчального процесу.

Комплект ACADEMIC set 2019 включає в себе:

  1. Мережеву ліцензію на 10 робочих місць + 1 локальну ліцензію для викладача:

 

програмний комплекс ЛІРА-САПР 2019 Full;

програмний комплекс МОНОМАХ-САПР 2016 PRO;

програмний комплекс Еспрі 2018;

програмний комплекс САПФІР 3D.

  1. Літературу:

ЛІРА 9.4. Приклади розрахунку і проектування. Навчальний посібник

МОНОМАХ 4.2 Приклади розрахунку і проектування. Навчальний посібник

Інформаційні технології інтеграції на основі програмного комплексу САПФІР.

 

Це нове прикладне програмне забезпечення призначене для освоєння майбутніми конструкторами, інженерами та архітекторами практичних інструментів роботи в умовах сучасного проектування та будівництва.

 

Комплекти ACADEMIC set 2019 передані для використання в навчальному процесі на кафедри будівельної механіки та опору матеріалів, залізобетонних та кам’яних конструкцій, інженерної геології та геотехніки, металевих, дерев’яних і пластмасових конструкцій.

 

Якщо Ви зацікавлені в придбанні академією ліцензій іншого сучасного програмного забезпечення для Вашої навчальної та науково-дослідної діяльності – навчальний відділ чекає на ваші заявки!

З питань практичного освоєння нового програмного забезпечення (встановлення на кафедральних комп’ютерах, консультації з використання в освітньому процесі, розробка методичних вказівок) звертайтесь до ІОЦ (лабораторія САПР, ауд.°116, тел. 4-38).

?>
вверх